Alla inlägg den 24 september 2009

Av Ann-Marie - 24 september 2009 21:03

   Har pluggat på förmiddagen, skriver ett eget arbete om vård efter behov och på lika villkor vid livets slut. Ett intressant ämne men också skrämmande att inte alla får samma palliativa vård i vårt avlånga land.


Var sen till skolan och fördelade ett grupparbete om dysfagi, som innebär olika grader av svälgningssvårigheter, som man kan få av vissa sjukdomar när nerver och muskler inte fungerar som de ska.

Lunchen tillbringade jag med mina tjejer, vi åt grillad kyckling och potatissallad och fika med kaffebröd, det var så gott. Vi tog en promenad med hundarna i det fina vädret.

Pluggade sen vidare med mina uppgifter, forskade lite om ett nytt arbete som ska handla om olika hjälpmedel. Jag ska nog skriva och redovisa om signalhundar och hundar som varnar vid olika sorters sjukdomar, det kan vara exempelvis, diabetes, då markerar hunden att det är dags att ta insulin, det verkar intressant.

Snart är det en officiell utställning i Lindesberg så jag badade Bella på kvällskvisten, hon var så duktig både i badkaret och med fönen, hon tyckte det var skönt. Sara Nordin ska döma cavaliererna, det ska bli spännande att se hur det går. Fendi ska också med plus att Anette har med sig, Chakinoz Essence of Estelle ”Maya”.

Har haft ont i ryggen i flera dagar och ätit Alvedon så nu är jag så himla trött ska lägga mig och läsa Cavalierbladet som god natt litteratur.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Ovido - Quiz & Flashcards